Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului web daweb.ro

1. Informatii despre site-ul web daweb.ro

1.1 Site-ul web www.daweb.ro este proprietatea Lorivas Solutions SRL, cu sediul in loc. Dârza, str. Gavanei 98-1A, jud. Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/197/2016, C.I.F. 35656378, numit în continuare daweb.ro.

1.2 Site-ul daweb.ro a fost creat pentru a oferi clientilor informatii si servicii destinate activitatilor pe internet: realizare, administrare, optimizare si promovare pagini web.

1.3 Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos, a documentelor la care se face referire precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

1.4 În situația în care nu acceptați în integralitate conținutul site-ului, fara nicio rezerva sau limitare, va rugam sa incetați accesarea site-ului și /sau a serviciilor ce va sunt oferite prin intermediul lui. Prin continuarea utilizării site-ului www.daweb.ro, demonstrati ca acceptati sa respectati in intregime si neconditionat continutul prezentului document „Termeni și condiții de utilizare” și documentele la care face referire.

1.5 Lorivas Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului sau serviciile puse la dispozitie fara o notificare prealabila. Lorivas Solutions SRL nu este responsabila pentru intreruperea temporara sau definitiva a serviciilor sau pentru orice modificare sau suspendare cu caracter temporar sau definitiv.

2. Proprietatea intelectuala. Continut si drepturi de autor.

2.1 Toate materialele de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a Lorivas Solutions SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, insa exista posibilitatea de tiparire a paginilor de pe site pentru utilizare personala.

2.2  Se interzice orice utilizare a continutului daweb.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului paginilor site-ului daweb.ro in alte scopuri decat cele permise in mod expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office[@]daweb.ro.

2.3 Lorivas Solutions SRL nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Lorivas Solutions SRL nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

3. Solicitare Oferta si Comenzi

3.1 Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi transmise utilizand formularele de cerere de oferta respectiv formularul de contact de pe acest site, prin e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligatia de a ne furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul solicitat. Lorivas Solutions SRL nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

3.2 In situatia in care administratorul daweb.ro considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

3.3 Datele dvs. personale furnizate prin completarea si trimiterea formularelor de comanda / formularului de contact de pe site nu vor fi divulgate tertelor parti si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele prevazute initial. Pentru mai multe detalii referitoare la Protectia datelor personale va rugam accesati pagina Politica de Confidentialitate.

5. Legea aplicabila

5.1 Drepturile si obligatiile partilor, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord, vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu avand ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti competente.​

6. Dispozitii finale

Daweb.ro isi rezerva dreptul sa modifice oricand si in mod unilateral continutul acestui document, și/sau a altor documente la care se face referire, fără nicio notificare prealabilă pentru utilizatori. Atunci cand acesti termeni vor fi modificati, daweb.ro va putea notifica utilizatorii prin email si prin afisarea in prima pagina a siteului a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in paginile site-ului si utilizarea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului, implica faptul ca sunteti de acord cu noile prevederi.

Pentru orice intrebari sau neclaritati cu privire la termenii stipulați în prezentul document sau la activitatea site-ului, vă rugăm să ne contactați pe e-mail: office[@]daweb.ro.