Web Design

11
Oct

Avantajele unui site cu sistem de administrare a continutului

CMS (de la content management system) reprezinta, pe scurt, un ansamblu de instrumente software avansate care ajuta la crearea si administrarea de continut online.

Auzim tot mai des despre implementarea sistemelor de administrare a conținutului in functionarea unui site web. CMS-urile au devenit foarte populare si o parte esentială in constructia unui site in primul rand datorita faptului ca, utilizandu-le, nu mai sunt necesare cunostinte avansate de programare pentru a gestiona continutul paginilor web.

Continuare

23
Iun

Website cu design responsive - adaptabil

Termenul de responsive webdesign - design web adaptabil se refera la dezvoltarea unui site astfel încat sablonul sau layout-ul acestuia sa poata fi schimbat in functie de dimensiunile ecranului pe care este redat. Acelasi site poate avea mai multe variante de afisare in mod diferentiat pentru desktop, laptop, tableta sau smartphone.

Continuare

15
Mai

Site cu design personalizat vs. Site cu tema aplicata

Atunci cand luati decizia de a va construi un nou site web, exista mai multe alegeri de facut, printre care, una foarte importanta, aceea de a folosi o tema (gratuita sau platita) sau un design personalizat, la comanda. Este indicat sa faceti o comparatie intre cele doua optiuni, pentru a sti care vi se potriveste si va avantajeaza mai mult. 

Continuare